Pierś kurczaka w sezamie

3126 kliknięć
22.11.2013
blog: Kulinarne misz masz

Przepis: Pierś kurczaka w sezamie

Bardzo smaczne danie. Żeby uzyskać pełnię smaku mięso należy zamarynować wieczór wcześniej i zostawić na noc w lodówce. Pierś jest soczysta i rozpływa się w ustach. Danie idealnie komponuje się z brązowym ryżem. Całość z surówką na bazie kapsuty pekińskiej. Polecam :) Przepis inspirowany wpisem na Kwesti Smaku. Składniki na 2-3 porcje: - podwójna pierś z kurczaka, pokrojona na filety i zamarynowana przynajmniej przez noc: *mar...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    figmara
    figmara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    figowe smaki
    Pierś z kurczaka z sezamem

    Pierś z kurczaka z sezamem 1692

    gibon
    gibon Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    smakmojegozycia
    Pierś z kurczaka w sezamie

    Pierś z kurczaka w sezamie 571

    Shabbyeat
    Shabbyeat Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ShabbyEat
    Pierś z kurczaka w sezamie

    Pierś z kurczaka w sezamie 1161

    antka91
    antka91 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Fabryka Pomysłów
    Pierś z kurczaka w sezamie

    Pierś z kurczaka w sezamie 383

    MilionSmakow
    MilionSmakow Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Milion Smaków
    Pierś kurczaka w sezamie

    Pierś kurczaka w sezamie 776

    tristessa
    tristessa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarne misz masz
    Pierś kurczaka w sezamie

    Pierś kurczaka w sezamie 3126