Piers z gesi w żurawnie, jabłkach i śliwkach suszonych

513 kliknięć
23.07.2014
blog: Kulinaria Uli

Przepis: Piers z gesi w żurawnie, jabłkach i śliwkach suszonych

Kulinaria Uli: Piers z gesi w żurawnie, jabłkach i śliwkach suszonych Kulinaria Uli Piers z gesi w żurawnie, jabłkach i śliwkach suszonych Taka przygotowana piers jest swietna propozycja na uroczysty obiad. Składniki *piers z gesi ze skora *kwasne jablko *garsc zurawiny *6-7 suszonych sliwek *sol,pieprz,majeranek *swiezo wycisniety sok z polowy pomaranczy Sposób przygotowania 1. Piers z gesi myjemy ,dokladnie osuszamy ,odcinam...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Magdalena Z
    Magdalena Z Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Biały Fartuszek
    Pierś z gęsi

    Pierś z gęsi 13462

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Pierś z gęsi z figami

    Pierś z gęsi z figami 2758

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Pierś z gęsi

    Pierś z gęsi 15294

    UleUli
    UleUli Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ule Uli
    pieczona pierś gęsi

    pieczona pierś gęsi 13302

    MarciochaKucharzy
    MarciochaKucharzy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MarciochaKucharzy
    Pierś z gęsi

    Pierś z gęsi 16234

    Brenia
    Brenia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Breni
    Pierś gęsi z jabłkami i żurawiną

    Pierś gęsi z jabłkami i żurawiną 1805