Piersi kurczaka w sosie bami goreng (po chińsku)

728 kliknięć
26.08.2013
blog: impresja smaku

Przepis: Piersi kurczaka w sosie bami goreng (po chińsku)

Składniki: 4 marchewki garść suszonych grzybów mun 2 pojedyncze piersi kurczaka 2 pory (białe części) 1 papryczka chili 2 cm świeżego imbiru (obranego ze skórki) 2 ząbki czosnku 2 opakowania gotowego sosu chińskiego bami goreng ok. 3 garści sezamu 1/2 opakowania makaronu chow mein sos słodko-pikantny chili Wykonanie: Smacznego

Zobacz także przepisy na:

    edith
    edith Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pasja Smaku
    Kurczak po chińsku inaczej

    Kurczak po chińsku inaczej 7945

    Natalia Witowska
    Natalia Witowska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smacznie, fit i zdrowo
    Chińskie danie

    Chińskie danie 3221

    Kucharząca Magda
    Kucharząca Magda Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Magda Kucharzy
    Bami Goreng

    Bami Goreng 2274

    Paulinka_K
    Paulinka_K Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczne przepisy
    Zupa chińska

    Zupa chińska 7084

    Angie
    Angie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia w wersji light
    Kurczak po chińsku

    Kurczak po chińsku 11713

    oldfork
    oldfork Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    oldfork
    Chińska zupa

    Chińska zupa 11256

    wolnasobota
    wolnasobota Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    wolnasobota
    Zupa chińska

    Zupa chińska 7868

    ulcik
    ulcik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia na wzgórzu
    Chińskie szybkie danie obiadowe

    Chińskie szybkie danie obiadowe 2479

    marissa06
    marissa06 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Paulina's Cooking Place
    RYŻ Z SOSEM CHIŃSKIM

    RYŻ Z SOSEM CHIŃSKIM 7825