Piersi z gęsi duszone w czerwonym winie z gruszkami

475 kliknięć
13.11.2015
blog: Kulinarny Oliwek

Przepis: Piersi z gęsi duszone w czerwonym winie z gruszkami

Do Świąt jeszcze sporo czasu, ale postanowiłam w tym roku dużo wcześniej zacząć proponować Wam kochane Pasibrzuchy dania słodkie i wytrawne na ten wyjątkowy czas. Dziś gęsina na uroczysty obiad. Lista zakupów dla 2 osób: 2 piersi z gęsi bez kości (każda wraz ze skórą  po 270 g) 2 ząbki czosnku majeranek, sól, pieprz skórka otarta z 1 cytryny 2 gruszki kilka goździków 1/2 l czerwonego wina (lub chociaż 300 ml) Cytrynę sparzyć i...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Kulinarna Ja
    Kulinarna Ja Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarna Ja
    Pierś z gęsi w czerwonym winie

    Pierś z gęsi w czerwonym winie 3858

    Agatka
    Agatka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domowo i ze smakiem
    Świąteczne przysmaki

    Świąteczne przysmaki 725

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Pierś z gęsi

    Pierś z gęsi 15300

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Pierś gęsi w winie

    Pierś gęsi w winie 15486

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    spis rzeczy

    spis rzeczy 2923