Piersi z indyka w marynacie musztardowo tymiankowej

1380 kliknięć
15.05.2014
blog: Kulinarny Oliwek

Przepis: Piersi z indyka w marynacie musztardowo tymiankowej

Soczyste i aromatyczne mięso z indyka. Lista zakupów dla 4 osób: 600 g piersi z indyka marynata: 6 łyżeczek musztardy sarepskiej 6 ząbków czosnku 1 duża łyżka posiekanego świeżego tymianku Mięso podzielić na mniejsze porcje. Czosnek przecisnąć przez praskę. Składniki marynaty dobrze wymieszać i zamarynować mięso. Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Przykryć folią. Piec 30 min. w 180 st. termoobieg (góra- dół) zdjąć folię i pi...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    pariscope
    pariscope Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Po prostu pyszne
    PIECZONA PIERŚ Z INDYKA

    PIECZONA PIERŚ Z INDYKA 8694

    zbysiowa
    zbysiowa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Takie tam pichcenie
    Tymiankowe "sznycle" z indyka

    Tymiankowe "sznycle" z indyka 7540

    MamaBartka
    MamaBartka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moja Kuchnia
    pieczony filet z indyka

    pieczony filet z indyka 17234

    mufinka79
    mufinka79 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kuchnia na obcasach
    Pieczona pierś indyka

    Pieczona pierś indyka 10467

    Piłka w kuchni
    Piłka w kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Piłka w kuchni
    Pierś z indyka

    Pierś z indyka 8316

    Niemodelka
    Niemodelka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Niemodelka
    PIERŚ INDYKA W MARYNACIE BRZOSKWINIOWO-MUSZTARDOWEJ

    PIERŚ INDYKA W MARYNACIE... 535

    Myszka
    Myszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Myszka gotuje
    Aromatyczna pieczona pierś z indyka

    Aromatyczna pieczona pierś z indyka 6552

    Z_wkladka
    Z_wkladka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Z wkładką
    Pierś indyka w marynacie

    Pierś indyka w marynacie 7498

    Bon
    Bon Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bo(ro)n Appétit
    Pieczona piers z indyka

    Pieczona piers z indyka 12038