Placki. Ziemniaczano-warzywne, bez glutenu!

72 kliknięcia
14.03.2017
blog: Zielenina

Przepis: Placki. Ziemniaczano-warzywne, bez glutenu!

Placki na obiad to świetne rozwiązanie, gdy mamy stosik warzyw, na które nie mamy pomysłu. Przy okazji wciśniemy w dietę więcej jarzyn. Placuszki są smażone, ale wystarczy minimalna ilość oleju – patelnia posmarowana pędzlem w nim zanurzonym. Smak placków podkreśli sos jogurtowy z dodatkiem czosnku i szczypiorku – ostry dodatek dobrze im zrobi. Do przygotowania placków można użyć dowolnych warzyw korzeniowych, byle się zgadzał...

Zobacz także przepisy na:

    Teresa01
    Teresa01 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    moje-wyroby
    Jem zdrowo czyli placki bez glutenu

    Jem zdrowo czyli placki bez glutenu 18

    PBG
    PBG Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Prosto bez glutenu
    Placki bananowe (bez glutenu)

    Placki bananowe (bez glutenu) 445