Podstawy: Gotowanie na parze

595 kliknięć
08.03.2012
blog: MK gotuje

Przepis: Podstawy: Gotowanie na parze

Gotowanie na parze to klasyczna metoda, którą stosuje się na całym świecie. W Polsce na parze gotujemy pyzy, w krajach azjatyckich na parze w koszyczkach bambusowych gotuje się ryby,warzywa, mięsa i pierożki. Poniżej znajdziecie wiele różnych "przyrządów i pojemników" do gotowania na parze. Nieważne jaką metodę wybierzecie podstawową zasadą jest niedopuszczenia, aby naczynie do gotowania na parze oraz jedzenie nie miały kontak...

Zobacz także przepisy na:

    kamila100.85
    kamila100.85 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bez pszenicy
    Bataty gotowane na parze

    Bataty gotowane na parze 6682

    Lamma
    Lamma Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ToSmakuje
    Pulpety gotowane na parze

    Pulpety gotowane na parze 3471

    elatonie
    elatonie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    HARRISA
    Ryba gotowana na parze

    Ryba gotowana na parze 4669

    czarna_pantera
    czarna_pantera Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Chilli i Wanilia
    Ryż gotowany na parze

    Ryż gotowany na parze 2487

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Dorsz gotowany na parze

    Dorsz gotowany na parze 2302

    Magda G
    Magda G Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kolorowa Kuchnia Magdy
    Dorsz gotowany na parze

    Dorsz gotowany na parze 3949

    edith
    edith Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pasja Smaku
    Dorsz gotowany na parze

    Dorsz gotowany na parze 7386

    mk27
    mk27 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MK gotuje
    Podstawy: Gotowanie na parze

    Podstawy: Gotowanie na parze 595