Polędwica z sarny z rozmarynem

1742 kliknięcia
21.02.2013
blog: Zdrowe Odżywianie

Przepis: Polędwica z sarny z rozmarynem

Dziczyzna: charakteryzuje się  wyjątkowym smakiem, często z wyczuwalnym zapachem lasu, ale także wysoką wartością odżywczą. Zawiera mało tłuszczu i cholesterolu, jest bogata w pełnowartościowe białko, witaminy i składniki mineralne, nie zawiera substancji dodatkowych, którymi wzbogaca się pasze zwierząt hodowlanych. Średnio wartość energetyczna wynosi ok 115kcal (100g mięsa zwierząt hodowlanych dostarcza przeciętnie 130-570 kc...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    KuchniaDoroty.pl
    KuchniaDoroty.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Doroty
    Polędwica w rozmarynie

    Polędwica w rozmarynie 919

    kasztanowakuchnia
    kasztanowakuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kasztanowa Kuchnia
    Gulasz z sarny (2)

    Gulasz z sarny (2) 3844

    baby-w-kuchni
    baby-w-kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    BaBy w kuchni
    Pieczona polędwica wieprzowa

    Pieczona polędwica wieprzowa 13140

    Mechanik
    Mechanik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mechanik w kuchni
    Grill. Polędwica z sarny

    Grill. Polędwica z sarny 635