Poszukiwanie smaku w Paryżu… – kurs kulinarny Kenwood u Cyrila Hery

69 kliknięć
25.01.2016
blog: Żyję żeby jeść

Przepis: Poszukiwanie smaku w Paryżu… – kurs kulinarny Kenwood u Cyrila Hery

Cyril Hery to absolwent szkoły hotelu Auguste Escoffier w Eragny Sur Oise, który rozwinął swoją kulinarną wiedzę w hotelu Nikko i kawiarni Lenôtre. Lubi stale rozwijać własną kuchnię i swoją wiedzę. W 2005 roku wziął udział i zajął drugie miejsce w konkursie na najlepszy pasztet z królika z wątróbką drobiową.  Aktywny członek Krajowej (francuskiej) Akademii Kulinarnej, odznaczony znakiem Tradycja Jakość regionalna, wyróżnienie...

Zobacz także przepisy na:

    Polonesa i Brasileiro
    Polonesa i Brasileiro Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaki Brazylii
    Kura, kura

    Kura, kura 717

    kuchcik8
    kuchcik8 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Pokoleń
    Piersi kurze z dodatkami

    Piersi kurze z dodatkami 63

    kuchcik8
    kuchcik8 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia pokoleń
    Uka kurze zawijane w boczku

    Uka kurze zawijane w boczku 124

    kuchcik8
    kuchcik8 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Pokoleń
    Chrupiące piersi kurze

    Chrupiące piersi kurze 191

    Kasia123
    Kasia123 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia i Ogród
    Pieczone kurze udka

    Pieczone kurze udka 2461

    martapan
    martapan Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kazdemu smacznego...
    KURZE KĄSKI

    KURZE KĄSKI 315

    qulinarna
    qulinarna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Qulinarna Ania
    Kurze łapki przepis

    Kurze łapki przepis 2739