Przygody przy pieczeniu i chleb z za’atarem

65 kliknięć
18.12.2013
blog: W kuchni można mi wszystko!

Przepis: Przygody przy pieczeniu i chleb z za’atarem

  Swoje zakwasy przywiozłam do Stanów w podróżnych buteleczkach po kosmetykach. Zakwas pszenny udawał szampon do włosów, zakwas żytni odżywkę. Dość długo zastanawiałam się jak je nadać, żeby restrykcyjne amerykańskie prawo nie kazało mi ich wylać do zlewu. Chciałam mieć je przy sobie, ale ostatecznie zdecydowałam, że najbezpieczniej będzie schować je między ubrania i puścić z bagażem głównym. W deklaracji celnej przemilczałam,...

Zobacz także przepisy na:

    Kulinarnie
    Kulinarnie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarnie
    Chleb żytni razowy z automatu

    Chleb żytni razowy z automatu 19516

    Gingergirl
    Gingergirl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Czuję głód
    Chleb na zakwasie z automatu

    Chleb na zakwasie z automatu 11685