Pstrąg tęczowy w maku z sosem z rukoli

46 kliknięć
13.04.2014
blog: ChillOutKitchen

Przepis: Pstrąg tęczowy w maku z sosem z rukoli

Dziś zaproponuję Wam rybę w dość nietypowy sposób. Wcześniej mak kojarzył mi się tylko i wyłącznie ze słodkościami. A teraz tylko z tą rybą. Muszę przyznać, że pobyty w moim rodzinnym domu sprzyjają eksperymentom. Pewnie przez ta ciągłą rywalizację z moim tatą:) Potrzebujemy: - 2 filety pstrąga tęczowego, - 10g maku, - brokuły (2 główki) - rukolę (kupiłam jedno opakowanie, ale zużyłam tylko garść), - 1 cytryna, - oliwę, - sól ...

Zobacz także przepisy na:

    kasiaM
    kasiaM Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Chilli and Hummus
    Pstrąg tęczowy w pistacjach

    Pstrąg tęczowy w pistacjach 1852

    bezcebuli88
    bezcebuli88 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bez Cebuli
    Pieczony pstrąg łososiowy

    Pieczony pstrąg łososiowy 1766

    karczmarczykmarta
    karczmarczykmarta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Upichcic
    Pstrąg tęczowy łososiowy

    Pstrąg tęczowy łososiowy 2066

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6555

    FoodMag
    FoodMag Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    FoodMag
    Pstrąg tęczowy w sosie pomarańczowym

    Pstrąg tęczowy w sosie pomarańczowym 65

    janiolka
    janiolka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Eksperyment sobotni
    sos jogurtowy

    sos jogurtowy 9228

    raczkujac
    raczkujac Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    raczkujac.pl
    Pieczony pstrąg tęczowy

    Pieczony pstrąg tęczowy 38