Pstrągi pieczone w tymianku w solnej skorupce

34 kliknięcia
27.11.2015
blog: Wanilia i Kardamon

Przepis: Pstrągi pieczone w tymianku w solnej skorupce

Ryby pod każdą postacią uwielbiamy, są proste do obróbki, a najlepiej smakują nam pieczone, za marynowane w tymianku, cytrynie i solnej skorupce zachęcają do konsumpcji, jednak należy pamiętać, aby przed zjedzeniem zdjąć z nich skórkę.  Na pewno przepis docenią ci, którzy lubią praktyczne proste rozwiązania. Polecam na bożonarodzeniowy obiad. Składniki: 2 wypatroszone pstrągi ze skórą ½ cytryny 2 łyżeczki suszonego tymianku Só...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    ullinek
    ullinek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Qchnia Uli
    Pstrąg pieczony pod solną pierzynką

    Pstrąg pieczony pod solną pierzynką 81

    bezcebuli88
    bezcebuli88 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bez Cebuli
    Pstrąg pieczony w soli

    Pstrąg pieczony w soli 55

    Kuchnia Marty
    Kuchnia Marty Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia-Marty
    Pstrąg pieczony z tymiankiem

    Pstrąg pieczony z tymiankiem 110

    wmapacy
    wmapacy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kasiążka Kucharska Marty
    Pieczone pstrągi

    Pieczone pstrągi 3059

    Małe Kulinaria
    Małe Kulinaria Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Małe Kulinaria
    Ryba pieczona w soli

    Ryba pieczona w soli 237

    inspiracje-na-kolacje
    inspiracje-na-kolacje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Inspiracje na kolacje
    Ryba w soli

    Ryba w soli 65