Ptysiowe łabędzie

524 kliknięcia
19.01.2014
blog: Czas na obiad

Przepis: Ptysiowe łabędzie

Ptysiowe łabędzie formować przy pomocy końcówki "gwiazdki" korpusy łabędzi aż do wykończenia ciasta;Piec w temperaturze 180 stopni 30-35 minut;Podczas pieczenia nie otwierać piekarnika; końcówką "gwiazdką";Włożyć w śmietanę upieczone „eski”,a na wierzch dodać po bokach skrzydła; Całość posypać cukrem pudrem;I tak aż do wykończenia upieczonych ptysi i składników;

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    a'la kuchnia
    a'la kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    alakuchniablog
    Ptysie - eklery łabędzie

    Ptysie - eklery łabędzie 161

    Anna R
    Anna R Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    rozczochrane okruszki
    Łabędzie ptysiowe.

    Łabędzie ptysiowe. 324

    Badylarka
    Badylarka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Weekendy w domu i ogrodzie
    Ptysiowe łabędzie

    Ptysiowe łabędzie 67

    Słodka Strona
    Słodka Strona Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Słodka Strona
    Ptysiowe Łabędzie

    Ptysiowe Łabędzie 478

    Słodka Strona
    Słodka Strona Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Słodka Strona
    Ptysiowe Łabędzie

    Ptysiowe Łabędzie 246

    IwonaD
    IwonaD Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Czas na obiad
    Ptysiowe łabędzie

    Ptysiowe łabędzie 524