Ravioli w błękitnym sosie

479 kliknięć
19.03.2014
blog: Tanie Gotowanie

Przepis: Ravioli w błękitnym sosie

Przepis na ok. 2 porcje Ravioli z błękitnym sosem 500 g pierożków ravioli 150 g sera lazur błękitny 500 ml śmietanki 36 % 50 ml białego wina sól, pieprz, cytryna do smaku     Wino i śmietankę wlewamy do garnuszka i zagotowujemy. wsypujemy starty ser lazur i doprawiamy do smaku solą, pieprzem i cytryną. Pierożki ravioli gotujemy wg. przepisu na opakowaniu i przekładamy do sosu. Całość razem mieszamy i wykładamy na talerze. Ravi...

Zobacz także przepisy na:

    dianastar
    dianastar Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Tanie Gotowanie
    Ravioli w błękitnym sosie

    Ravioli w błękitnym sosie 479