Ravioli z miętą i ricottą (Zaproszenie do akcji "Czuję miętę - czyli mięta w mojej kuchni) - Ravioli di ricotta alla menta

40 kliknięć
14.03.2016
blog: Smakołyki Angeli, Angela's Delicacies, Le Prelibatezze di Angela

Przepis: Ravioli z miętą i ricottą (Zaproszenie do akcji "Czuję miętę - czyli mięta w mojej kuchni) - Ravioli di ricotta alla menta

Smakołyki Angeli na Facebooku Przepis lokalny z włoskiej wyspy Pantelleria/ La ricetta tipica di Pantelleria Składniki/Ingredients/Ingredienti 300 g mąki pszennej  / 10.5 oz plain wheat flour/ 300 g di farina più quella per la lavorazione 3 jajka/ 3 eggs/ 3 uova Nadzienie:/Filling:/ Ripieno: 250 g ricotty/ 8.8 oz ricotta cheese/ 250 g di ricotta bukiet mięty/ fresh mint/ 1 ciuffo di menta 1 jajko/ 1 egg/ 1 uovo sól do smaku/ s...

Zobacz także przepisy na:

    Agabi
    Agabi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    POTRAVEL
    Ravioli z bobem , miętą i ricottą

    Ravioli z bobem , miętą i ricottą 57

    malgos
    malgos Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Minta Eats
    Bób, ricotta, mięta

    Bób, ricotta, mięta 152

    Angie
    Angie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pomodoro e basilico
    Ravioli z ricottą

    Ravioli z ricottą 325