Razowe pierogi z pieca ze szpinakiem i fetą

348 kliknięć
30.01.2013
blog: Poszukiwania Smaku

Przepis: Razowe pierogi z pieca ze szpinakiem i fetą

Pierogi z pieca to alternatywa dla zwykłych pierogów. Mogą być podawane jako samodzielne danie albo po kilka sztuk jako przystawka czy dodatek do zup. Można użyć szpinaku świeżego lub mrożonego, ja tym razem zdecydowałam się na mrożony bo mamy zimę i świeży jest strasznie drogi. Kiedy wiem, że świeży szpinak w sezonie kosztuje 4-6zł za kilogram a teraz za paczuszkę 150-200g chcą ode mnie 6-10zł co za kilogram wychodzi 30-50zł ...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Ola
    Ola Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cztery Pory Smaku
    Pierogi ze szpinakiem i serem feta

    Pierogi ze szpinakiem i serem feta 1818