Rolada drobiowa z farszem wieprzowo-wołowym

226 kliknięć
25.02.2013
blog: Buszująca w kuchni

Przepis: Rolada drobiowa z farszem wieprzowo-wołowym

Aby przygotować to danie trzeba wytrybować tuszkę kurczaka, czyli usunąć z niej wszystkie kości. Nie jest to najprostsza czynność, przynajmniej dla mnie, niemniej jednak do zrobienia. Wymaga wprawy. Ale kiedy opanujemy tę sztukę, mamy bardzo dużo możliwości. Bo do tej rolady możemy użyć praktycznie każdego farszu. Składniki bułka tarta, 3 tuszka mleko, 1/2 szklanki mięso mielone wieprzowo-wołowe, 500 gram jajka, 2 sztuki cebul...

Zobacz także przepisy na:

    NinaJG
    NinaJG Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuj Sam!
    Rolady  wołowo-wieprzowe.

    Rolady wołowo-wieprzowe. 329

    Krys
    Krys Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia u Krysi
    Roladki schabowe nadziewane pieczarkami

    Roladki schabowe nadziewane pieczarkami 10041

    dariaanna
    dariaanna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Skarbiec Kulinarny
    Rolady Śląskie (Wieprzowe)

    Rolady Śląskie (Wieprzowe) 1216

    Krys
    Krys Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia u Krysi
    Zrazy wołowe zawijane

    Zrazy wołowe zawijane 3803

    Aneta S
    Aneta S Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sprawdzone Przepisy Misiaczka
    Rolada mięsna

    Rolada mięsna 1540