sałata z bobem, pieczonymi szparagami i parmezanem

5 kliknięć
14.06.2018
blog: eintopf

Przepis: sałata z bobem, pieczonymi szparagami i parmezanem

Zielono nam! I za to kochamy lato! Składniki: garść ulubionej sałaty garść rukoli kilka liści pachnotki 200 g ugotowanego i obranego bobu 500 g zielonych szparagów,  parmezan oliwa sok z cytryny 1 łyżeczka miodu sól, pieprz Rozgrzejcie piec do 180'C. Oderwijcie zdrewniałe końcówki od szparagów, ułóżcie na blaszce. Skropcie oliwą, posólcie i popieprzcie. Pieczcie ok 8 minut. Odstawcie do wystygnięcia, pokrójcie na mniejsze kawa...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    LOVE EAT
    LOVE EAT Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mashup
    „Ślimaki” na imprezę

    „Ślimaki” na imprezę 319