Schab korzenno-piernikowy faszerowany oscypkiem i boczkiem

76 kliknięć
10.12.2016
blog: smakiszczescia

Przepis: Schab korzenno-piernikowy faszerowany oscypkiem i boczkiem

Przepis został zaczerpnięty z książki Kuchnia Polska według Karola Okrasy. 1 kg schabu bez kości 20-30 dag boczku wędzonego 1 oscypek 1 cebula 3 ząbki czosnku 1 łyżka przyprawy korzennej sól (1 łyżeczka) Schab nacinamy szerokim nożem wzdłuż, nacieramy solą i przyprawą korzenną i odstawiam do lodówki. Boczek kroimy w drobną kostkę, przesmażamy, a na wytopionym z boczku tłuszczu smażymy posiekaną cebulę z czosnkiem. Pozostawiamy...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    jednopalnikowa
    jednopalnikowa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jednopalnikowa
    Kotlet Harnasia

    Kotlet Harnasia 287

    izabela
    izabela Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    piekielna kuchnia Izabelli
    Schab faszerowany :)

    Schab faszerowany :) 3212

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6568

    ŻYCIE OD KUCHNI
    ŻYCIE OD KUCHNI Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    życie od kuchni
    faszerowany schab

    faszerowany schab 3673

    PawełM
    PawełM Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia - moja pasja
    Schab faszerowany

    Schab faszerowany 3022

    madziarybka1
    madziarybka1 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    muffinkowo
    SCHAB FASZEROWANY W GALARECIE

    SCHAB FASZEROWANY W GALARECIE 4087

    PrzepisyJoli
    PrzepisyJoli Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy Joli
    OBIAD WIELKANOCNY PRZEPISY

    OBIAD WIELKANOCNY PRZEPISY 551

    9moniam
    9moniam Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    GastroMonia
    Schab nadziewany boczkiem i oscypkiem

    Schab nadziewany boczkiem i oscypkiem 294