Schab w śmietanie z pieczarkami i boczkiem

906 kliknięć
09.12.2013
blog: Gospodyni Miejska

Przepis: Schab w śmietanie z pieczarkami i boczkiem

Schab w śmietanie z pieczarkami i boczkiem... Miękkie i soczyste plastry schabu. Aromatyczny pieczarkowo-śmietanowym sos. I kawałeczki wysmażonego boczku. Pycha!  Składniki: 1 kg schabu bez kości; 500 g pieczarek; 250 g wędzonego boczku; 3 duże cebule; 500 ml słodkiej śmietanki o zawartości tłuszczu 30 lub 36%; Sól; Pieprz; Olej do smażenia. Sposób przygotowania: Schab umyć, osuszyć, oczyścić z nadmiaru błon, pokroić w plastry...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Strzelak.magdalena
    Strzelak.magdalena Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    JejKuchnia
    SCHAB PO BAKOŃSKU

    SCHAB PO BAKOŃSKU 116

    Krys
    Krys Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia u Krysi
    Schab z pieczarkami w śmietanie

    Schab z pieczarkami w śmietanie 966

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6545

    Anyzkowo
    Anyzkowo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Anyżkowo
    Schab po chłopsku

    Schab po chłopsku 441

    delicious eating
    delicious eating Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    DeliciousEating
    Zupa rybna z karpia

    Zupa rybna z karpia 6594

    srk76
    srk76 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Blog rodzinny
    Schab pieczony

    Schab pieczony 10971