schab w sosie własnym

671 kliknięć
06.10.2012
blog: moja e-książka kucharska

Przepis: schab w sosie własnym

8 plastrów schabu (2cm) 1-2 cebule sól, pieprz mąka tłuszcz do smażenie (smalec lub masło) Schab  hojnie posolić, popieprzyć obtoczyć w mące i podsmażyć na złoty kolor w garnku, w którym będzie robiona ta potrawa (nie na patelni!). Cebulę pokroić w talarki i również  podsmażyć na ciemnozłoty kolor. Gdy będzie już gotowa, zalać szklanka wody i rozpuścić w niej sos, który przywarł do dna. Włożyć schaby , dodać wody, by były całe...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Marioolkaaaaa
    Marioolkaaaaa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    UGOTOWAĆ
    Schab w sosie własnym

    Schab w sosie własnym 7507

    Jusia
    Jusia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jusia gotuje ...
    Schab w sosie własnym.

    Schab w sosie własnym. 2618

    baby-w-kuchni
    baby-w-kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    BaBy w kuchni
    Schab w sosie własnym

    Schab w sosie własnym 2475

    kuchniabazylii
    kuchniabazylii Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Bazylii
    Schab w sosie własnym

    Schab w sosie własnym 917

    Haim
    Haim Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domowa Świątynia Smaku
    Schab w sosie własnym

    Schab w sosie własnym 5593

    Pluskotka
    Pluskotka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rodzinka od kuchni
    Schab w sosie własnym

    Schab w sosie własnym 7658