Skrzydełka kurczaka teriyaki.

466 kliknięć
08.11.2015
blog: Rozpustne gotowanie

Przepis: Skrzydełka kurczaka teriyaki.

     Sos teriyaki wywodzi się z kuchni japońskiej i używany jest do marynowania ryb i mięs przed pieczeniem lub grillowaniem. Marynata nadaje mięsu cudownego smaku i, co jest najbardziej charakterystyczne, apetycznej lśniącej glazury. Skrzydełka przygotowane w ten sposób nie mają sobie równych! Bardzo polecam!!! Składniki na skrzydełka kurczaka teriyaki: 1,5 kg skrzydełek SOS TERIYAKI: 1 szklanka 250 ml 1 szklanka wody 1 szkla...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    na poqszenie
    na poqszenie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    na poqszenie
    Pyszne skrzydełka z kurczaka

    Pyszne skrzydełka z kurczaka 4651

    Nataszka
    Nataszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Natka wyżywa się...w kuchni
    Kurczak teriyaki

    Kurczak teriyaki 3467

    Pyza
    Pyza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczna Pyza
    Skrzydełka diabelskie

    Skrzydełka diabelskie 408

    @Piniata
    @Piniata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarna Piniata
    Kurczak Teriyaki

    Kurczak Teriyaki 1337

    gotować!
    gotować! Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    gotować!
    Kurczak teriyaki

    Kurczak teriyaki 66