Śledzie pod kremową kołderką jogurtową z rodzynkami i cebulą w piórka

128 kliknięć
01.10.2014
blog: Wino Francja Kuchnia

Przepis: Śledzie pod kremową kołderką jogurtową z rodzynkami i cebulą w piórka

smakach. Zapraszam. Składniki: Wykonanie:  Śledzie opłukać, wysuszyć, pokroić na mniejsze części, oprószyć pieprzem i skropić sokiem z cytryny, odstawić. Jogurt zmieszać z solą, pieprzem, cukrem i octem balsamicznym na aksamitny krem. Dodać pokrojoną w piórka cebulę i dorzucić rodzynki. Śledzie przykryć przygotowanym kremem jogurtowym i przyozdobić świeżym tymiankiem. Podawać z grzankami. Smacznego.

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    ilka_86
    ilka_86 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Uwielbiam gotować!
    Śledzie z rodzynkami

    Śledzie z rodzynkami 1091

    stopka
    stopka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moje gotowanie
    Śledzie z cebulką i rodzynkami

    Śledzie z cebulką i rodzynkami 68

    mariwanna
    mariwanna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Obiad gotowy!
    Śledzie z rodzynkami

    Śledzie z rodzynkami 566

    Majana
    Majana Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Majanowe Pieczenie
    Wigilijne śledzie z rodzynkami

    Wigilijne śledzie z rodzynkami 2047