Pierś kaczki w balsamicznej marynacie z glazurowanym burakiem

1960 kliknięć
09.10.2014
blog: Z miłości do gotowania

Przepis: Pierś kaczki w balsamicznej marynacie z glazurowanym burakiem

Dzisiaj zapraszam Was na kaczkę w duecie z glazurowanymi buraczkami. Danie bardzo proste w przygotowaniu, a możemy je podać zarówno na zwykły jak i odświętny obiad. Składniki (na 2 porcje, 1 porcja 600 kcal, po zdjęciu skóry z kaczki 400): 2 piersi kaczki ze skórą majeranek marynata do kaczki: 2 łyżki octu balsamicznego 2 łyżki konfitury z żurawiny lub borówki 1 łyżeczka miodu 1 łyżka jasnego sosu sojowego glazurowane buraki: ...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Gotuj z Alą
    Gotuj z Alą Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuj z Alą
    Pierś z kaczki  pieczona w soli

    Pierś z kaczki pieczona w soli 3017

    Mirabelka
    Mirabelka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mirabelkowy blog
    Pieczone glazurowane buraczki

    Pieczone glazurowane buraczki 2973

    Mirabelka
    Mirabelka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mirabelkowy blog
    Kaczka glazurowana miodem

    Kaczka glazurowana miodem 520

    coolinarnie.pl
    coolinarnie.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    coolinarnie.pl
    Pierś z kaczki z jabłkami

    Pierś z kaczki z jabłkami 3458

    madzia2
    madzia2 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Madzia Gotuje
    Pierś z kaczki i pomarańcze

    Pierś z kaczki i pomarańcze 1334

    Myszka
    Myszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Myszka gotuje
    Pierś kaczki po polsku

    Pierś kaczki po polsku 2922

    malinyWkuchni
    malinyWkuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    malinywkuchni
    Kaczka duszona

    Kaczka duszona 14401

    coolinarnie.pl
    coolinarnie.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    coolinarnie.pl
    Pierś z kaczki z jabłkami

    Pierś z kaczki z jabłkami 8037