Smażona ryba marynowana w occie

1839 kliknięć
30.12.2013
blog: Szaleństwo w kuchni

Przepis: Smażona ryba marynowana w occie

Ryba usmażona i następnie zamarynowana w occie ma kilka zalet. Do największych z nich należy to, że można ją długo przechowywać. Poza tym jest smaczna, pod wpływem octu miękną ości i nie są tak dokuczliwe. Zamarynowana w occie ryba idealnie nadaje się też jako zakąska. Marynować w occie można niemal wszystkie smażone ryby. Trzeba tylko przygotować: Najpierw przygotowujemy marynatę. Wszystkie warzywa myjemy i kroimy w plastry. ...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    laura
    laura Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cafe Babilon
    PŁOTKI MARYNOWANE wg KRYSTYNY

    PŁOTKI MARYNOWANE wg KRYSTYNY 3134

    Mamoniowa
    Mamoniowa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie w Garnku Rzymskim
    Makrela w occie

    Makrela w occie 2464

    AnkaGotuje
    AnkaGotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    AnkaGotuje.pl
    Smażone ziemniaki

    Smażone ziemniaki 3426

    biniek.j
    biniek.j Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie z sercem
    Karp marynowany w occie

    Karp marynowany w occie 1261

    laura
    laura Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cafe Babilon
    ŚLEDZIE SMAŻONE MARYNOWANE

    ŚLEDZIE SMAŻONE MARYNOWANE 461

    Goszka
    Goszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    To co kocham
    Karp marynowany

    Karp marynowany 171

    bryssska
    bryssska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Magiczna Kuchnia
    Marynowany, smażony pstrąg

    Marynowany, smażony pstrąg 2

    laura
    laura Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cafe Babilon
    ŚLEDZIE SMAŻONE

    ŚLEDZIE SMAŻONE 672