Smażona ryba marynowana w occie

1825 kliknięć
30.12.2013
blog: Szaleństwo w kuchni

Przepis: Smażona ryba marynowana w occie

Ryba usmażona i następnie zamarynowana w occie ma kilka zalet. Do największych z nich należy to, że można ją długo przechowywać. Poza tym jest smaczna, pod wpływem octu miękną ości i nie są tak dokuczliwe. Zamarynowana w occie ryba idealnie nadaje się też jako zakąska. Marynować w occie można niemal wszystkie smażone ryby. Trzeba tylko przygotować: 1 kg ryby 3 łyżki oleju łyżkę suszonych ziół 350 g winnego octu 1 cebulę pęczek...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    laura
    laura Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cafe Babilon
    PŁOTKI MARYNOWANE wg KRYSTYNY

    PŁOTKI MARYNOWANE wg KRYSTYNY 3101

    Mamoniowa
    Mamoniowa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie w Garnku Rzymskim
    Makrela w occie

    Makrela w occie 2453

    AnkaGotuje
    AnkaGotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    AnkaGotuje.pl
    Smażone ziemniaki

    Smażone ziemniaki 3406

    laura
    laura Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cafe Babilon
    ŚLEDZIE SMAŻONE MARYNOWANE

    ŚLEDZIE SMAŻONE MARYNOWANE 453

    Goszka
    Goszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    To co kocham
    Karp marynowany

    Karp marynowany 161

    laura
    laura Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cafe Babilon
    ŚLEDZIE SMAŻONE

    ŚLEDZIE SMAŻONE 664