Smażony amur w sosie śmietanowym ze szpinakiem i gorgonzolą

2709 kliknięć
07.12.2013
blog: Wino Francja Kuchnia

Przepis: Smażony amur w sosie śmietanowym ze szpinakiem i gorgonzolą

Smażony amur w sosie śmietanowym ze szpinakiem i gorgonzolą Wspaniała soczysta i delikatna o białym mięsie ryba. Szybka i łatwa w przygotowaniu.  Również alternatywa na polską wigilijną kolację. Zapraszam. Proporcje dla dwóch osób. Składniki: 500 g świeżego amura 1 cytryna sól morska pieprz oliwa (do smażenia) 2 ząbki czosnku w skorupce Sos śmietanowy ze szpinakiem i gorgonzolą:  200 g śmietany kremówki 1 garść świeżego szpina...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Aloha
    Aloha Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchenny magulon
    Penne ze szpinakiem i gorgonzolą

    Penne ze szpinakiem i gorgonzolą 53

    garymichy
    garymichy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    garymichy
    Tagliatelle ze szpinakiem

    Tagliatelle ze szpinakiem 2147