Smażony szmaciak, kozia broda

24 kliknięcia
11.10.2018
blog: Wulkan smaku

Przepis: Smażony szmaciak, kozia broda

Ten może niezbyt smacznie wyglądający grzyb jest naprawdę dobry, polecam podstawową wersję , czyli smażony w panierce. Składniki: kilka szmaciaków jajko bułka tarta sól, pieprz Szmaciaki dokładnie myjemy i kroimy w plastry, osuszamy ręcznikiem papierowym, posypujemy solą i pieprzem z obu stron. Panierujemy w roztrzepanym jajku a następnie w bułce tartej. Smażymy na złoty kolor. Smacznego!

Zobacz także przepisy na:

    Pyza
    Pyza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczna Pyza
    Jajka sadzone na siedzuniu

    Jajka sadzone na siedzuniu 18

    gregorhspeed
    gregorhspeed Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gregorhspeed w kuchni
    Szmaciak marynowany

    Szmaciak marynowany 1425

    domeknachabrowej
    domeknachabrowej Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domek na Chabrowej
    Flaczki z koziej brody

    Flaczki z koziej brody 5735

    Wulkan-smaku
    Wulkan-smaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Wulkan smaku
    Smażony szmaciak, kozia broda

    Smażony szmaciak, kozia broda 24

    PoraCosZjesc
    PoraCosZjesc Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pora coś zjeść...
    InstaMix #1 sierpień

    InstaMix #1 sierpień 114

    Pyza
    Pyza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczna Pyza
    Tarta z kozią brodą i porem

    Tarta z kozią brodą i porem 788

    Pyza
    Pyza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczna Pyza
    Siedzuń vel szmaciak

    Siedzuń vel szmaciak 13950

    Pyza
    Pyza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczna Pyza
    Cukinia ze szmaciakiem

    Cukinia ze szmaciakiem 7316