Soczysty, delikatny, aromatyczny, pieczony filet z kurczaka z warzywami na parze i sosem pietruszkowym. Pokochacie ten sposób przygotowania mięsa.

352 kliknięcia
14.09.2016
blog: Qchenne-inspiracje

Przepis: Soczysty, delikatny, aromatyczny, pieczony filet z kurczaka z warzywami na parze i sosem pietruszkowym. Pokochacie ten sposób przygotowania mięsa.

Filet z kurczaka. Na ogół suchy, bezpłciowy i nudny. Mięso które przyrządza się bardzo szybko, ale też równie szybko i łatwo można je zepsuć, sprawiając że będzie suche jak wiór. Dziś mam dla Was petardę. Sposób na filet z kurczaka który pokochacie. Mięso wychodzi delikatne, soczyste i bardzo aromatyczne. Sekretem jest marynata i sposób obróbki. Aby wyszło tak jak należy, trzymajcie się podanych czasów.  Jestem pewna że zasmak...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    mufinka79
    mufinka79 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kuchnia na obcasach
    Kurczak w pergaminie

    Kurczak w pergaminie 177

    Dietolog
    Dietolog Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dietolog
    Dieta lekkostrawna po operacji

    Dieta lekkostrawna po operacji 9037