Sok z rabarbaru z kardamonem

198 kliknięć
03.06.2013
blog: o!kuchnia

Przepis: Sok z rabarbaru z kardamonem

Sok z rabarbaru z kardamonem cze 3, 2013 Aromatyczny, wiosenny sok. Idealny do rozcieńczenia z wodą, do drinków, do polania lodów, deserów lub nasączenia ciasta. Niepasteryzowany może być przechowywany w lodówce ok. 1 tygodnia ale wystarczy go zawekować jak letnie kompoty i cieszyć się nim nawet zimną. Rabarbar rośnie u nas bez opamiętania i jest to też sposób aby przerobić jego znaczną ilość. Oglądałam dziś prognozę i podobno...

Zobacz także przepisy na:

    blue_megi
    blue_megi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rogalik
    Prosty placek z rabarbarem

    Prosty placek z rabarbarem 152

    o!kuchnia
    o!kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    o!kuchnia
    Sok z rabarbaru z kardamonem

    Sok z rabarbaru z kardamonem 198