Sos pietruszkowy

1688 kliknięć
03.03.2013
blog: Smak mojej kuchni

Przepis: Sos pietruszkowy

Dzisiaj polecam sos pietruszkowy na ciepło, najlepiej skomponuje się z rybą. Rybę dodajemy do sosu w trakcie gotowania, a przed dodaniem pietruszki. Tak przyrządzana ryba będzie krucha, delikatna i nie zrobi się sucha. Ryba w sosie pietruszkowym jest tradycyjnym daniem angielskim. Polecam! Sos pietruszkowy Składniki: 2 łyżki masła 2 łyżki mąki szklanka mleka pół kostki rosołowej (drobiowej lub warzywnej) garść natki pietruszki...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    mopswkuchni
    mopswkuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mops w kuchni
    Łosoś z sosem pietruszkowym

    Łosoś z sosem pietruszkowym 217

    Whisper
    Whisper Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Whisper
    Sałatka z sosem pietruszkowym

    Sałatka z sosem pietruszkowym 136

    madzia2
    madzia2 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Madzia Gotuje
    Sos pietruszkowy

    Sos pietruszkowy 522

    patusia
    patusia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smak mojej kuchni
    Sos pietruszkowy

    Sos pietruszkowy 1688