Sos śmietanowo-koperkowy do ryby

15797 kliknięć
26.04.2012
blog: www.kuchniacaroline.pl

Przepis: Sos śmietanowo-koperkowy do ryby

26 kwietnia 2012 by Caroline Bardzo smaczny dodatek do ryb duszonych, pieczonych i smażonych. Składniki: 250ml śmietany 12 % 2 łyżki masła 1 kostka rosołowa 1 szklanka gorącej wody 1 czubata łyżka mąki 1 pęczek koperku Sól Pieprz Sposób wykonania: W małym garnku rozpuszczamy masło. Do rozpuszczonego masła dodajemy mąkę i mieszamy. W 1 szklance gorącej wody rozpuszczany kostkę rosołową. Wlewamy do garnka z masłem i mąką, miesza...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Olcia706
    Olcia706 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Olcia gotuje
    Ryba w sosie śmietanowo-koperkowym

    Ryba w sosie śmietanowo-koperkowym 8026

    mpiwowarczykbialas
    mpiwowarczykbialas Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    gotujzrodzina
    ryba w sosie koperkowym

    ryba w sosie koperkowym 7567

    filipion
    filipion Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Proste Żarcie
    SOS ŚMIETANOWO - KOPERKOWY

    SOS ŚMIETANOWO - KOPERKOWY 14365