Stek bavette z rydzami i fasolką szparagową

152 kliknięcia
21.09.2017
blog: Magazyn Kuchenny

Przepis: Stek bavette z rydzami i fasolką szparagową

Propozycja na odświętny, choć prosty obiad w sezonie jesiennym, czyli stek bavette z rydzami i fasolką szparagową. Grzyby w tym roku tak obrodziły, że nawet rydze można dostać w przyzwoitej cenie (albo samemu nazbierać, jeśli zna się miejsca i zna się na grzybach). Stek bavette, to dość tanie, jak na stek wołowy, ale bardzo smaczne mięso, wycinane z części łaty wołowej. Ponieważ to dość cienki kawałek mięsa, smażymy go krótko,...

Zobacz także przepisy na:

    kasia_044
    kasia_044 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zgrabne gotowanie
    Steki wołowe

    Steki wołowe 4836

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Stek z rekina I

    Stek z rekina I  5351

    NiezlyMlynek
    NiezlyMlynek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Niezły Młynek
    Steki z tuńczyka

    Steki z tuńczyka 1260