Surówka z czerwonej kapusty pekińskiej

197 kliknięć
27.11.2017
blog: Na okruszku

Przepis: Surówka z czerwonej kapusty pekińskiej

Ostatnio będąc w sklepie mój mąż znalazł czerwoną kapustę pekińską. Postanowiłam zrobić z niej surówkę do niedzielnego obiadku. Czerwona pekińska jest o wiele smaczniejsza – bardziej smaczna. Jest jędrna i dłużej pozostaje świeża. Nam smakuje o wele lepiej niż biała pekinka. Często surówka z białek pekinki na drugi dzień była niedobra – gorzka, i rozmokła – a tu nadal smaczna i świeża               Składniki: 1/2 główki czerwo...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    sisters
    sisters Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Paleta Smaku
    Surówka z kapusty pekińskiej

    Surówka z kapusty pekińskiej 4929