Surówka z kapusty pekińskiej ze świeżym ogórkiem i sosem chrzanowym

501 kliknięć
01.09.2014
blog: kuchnia na obcasach

Przepis: Surówka z kapusty pekińskiej ze świeżym ogórkiem i sosem chrzanowym

Składniki: Sposób przygotowania: Kapustę szatkujemy. Marchewkę i ogórka obieramy, ścieramy na dużych oczkach tarki. Jabłko myjemy i ścieramy na tarce ze skórką. Majonez łączymy z jogurtem i chrzanem, doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Sałatkę mieszamy z sosem i podajemy. Smacznego!

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6662

    sisters
    sisters Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Paleta Smaku
    Surówka z kapusty pekińskiej

    Surówka z kapusty pekińskiej 4998

    mufinka79
    mufinka79 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kuchnia na obcasach
    Wielkanocny spis potraw

    Wielkanocny spis potraw 929

    gaita
    gaita Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Katalog smaków
    Surówka z kapusty pekińskiej

    Surówka z kapusty pekińskiej 2600