Surówka z kopru włoskiego

5904 kliknięcia
27.10.2013
blog: Follow The Taste

Przepis: Surówka z kopru włoskiego

Prosta surówka z kopru włoskiego. Idealna jako dodatek do ryb (grillowanych, pieczonych, smażonych). Składniki (na miskę sałatki): Przygotowanie: Koper włoski myjemy, wycinamy twardą część ze środka i siekamy na drobniejsze kawałki. Kapary odsączamy z zalewy i kroimy drobniej (nie zbyt drobno, wystarczy mniej więcej na połówki). Koperek myjemy i siekamy. Wszystkie składniki sałatki mieszamy, polewamy sosem i odstawiamy na kilk...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    bryczka2
    bryczka2 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakowe Kubki
    Surówka z kopru włoskiego

    Surówka z kopru włoskiego 1749

    FoodMag
    FoodMag Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    FoodMag
    Surówka z kopru włoskiego (fenkuła)

    Surówka z kopru włoskiego (fenkuła) 3769

    Kluczyk
    Kluczyk Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuję i zjadam
    Duszony fenkuł (koper włoski)

    Duszony fenkuł (koper włoski) 9973