Surówka z kopru włoskiego

5818 kliknięć
27.10.2013
blog: Follow The Taste

Przepis: Surówka z kopru włoskiego

Prosta surówka z kopru włoskiego. Idealna jako dodatek do ryb (grillowanych, pieczonych, smażonych). Składniki (na miskę sałatki): 1 koper włoski (fenkuł) ok 2-3 łyżki kaparów garstka świeżego koperku świeżo zmielony pieprz ok 2 łyżeczek sosu balsamico (lub sos: 2 łyżeczki oliwy z oliwek, 1 łyżeczka octu balsamicznego, odrobina cukru lub miodu) Przygotowanie: Koper włoski myjemy, wycinamy twardą część ze środka i siekamy na dr...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    bryczka2
    bryczka2 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakowe Kubki
    Surówka z kopru włoskiego

    Surówka z kopru włoskiego 1735

    FoodMag
    FoodMag Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    FoodMag
    Surówka z kopru włoskiego (fenkuła)

    Surówka z kopru włoskiego (fenkuła) 3727

    Kluczyk
    Kluczyk Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuję i zjadam
    Duszony fenkuł (koper włoski)

    Duszony fenkuł (koper włoski) 9938