Świeży szpinak w towarzystwie żurawiny, mozarelli i kukurydzy

306 kliknięć
16.05.2011
blog: kuchnia pełna smaków

Przepis: Świeży szpinak w towarzystwie żurawiny, mozarelli i kukurydzy

Szpinaku w dzieciństwie nie jadłam, więc nie mam dziwnych wyobrażeń o nieciekawie wyglądającym "błotku". Pierwszy raz kupiłam go na Rynku Jeżyckim jakieś naście lat temu i... przepadłam. Biegałam z torbami, czyściłam i kombinowałam na różne sposoby, ale i tak najbardziej cieszyłam się tym czasem kiedy był świeży. A teraz wszystko dlatego, że zobaczyłam pierwszy tej wiosny szpinak na straganie. Nie wahałam się, znów kupiłam cał...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    tobasco
    tobasco Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia PROzdrowotna
    Wiosenna WŁOSKA sałatka

    Wiosenna WŁOSKA sałatka 50

    Happy Blueberry
    Happy Blueberry Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Happy Blueberry
    Piknikowy chleb

    Piknikowy chleb 67

    bobsi_100
    bobsi_100 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zdrowe smaki
    Obiad prawdziwie sezonowy

    Obiad prawdziwie sezonowy 118

    Kawa i Czekolada
    Kawa i Czekolada Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kawa i Czekolada
    Tort „leśny mech”

    Tort „leśny mech” 1544