Szaszłyki z ciastem francuskim i kaparami

108 kliknięć
02.01.2015
blog: Zdrowa Kuchnia

Przepis: Szaszłyki z ciastem francuskim i kaparami

Ciasto francuskie pokroić na paseczki szerokości około 3 cm. Cukinię pokroić w cienkie plasterki, paprykę w paski. Przyprawić słodką papryką, solą i pieprzem. Ciasto francuskie nabijać na patyki do szaszłyków tworząc kształt fali. Pomiędzy ciasto nabijać kawałki cukinii, papryki i jabłuszka kaparowe. Piec około 15 minut w 200 stopniach.

Zobacz także przepisy na:

    majczaneczka
    majczaneczka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Paapilotkaa
    Szaszłyki z ciastem francuskim

    Szaszłyki z ciastem francuskim 88

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6608

    majczaneczka
    majczaneczka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Paapilotkaa
    Szaszłyki z ciastem francuskim

    Szaszłyki z ciastem francuskim 85

    majczaneczka
    majczaneczka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Paapilotkaa
    Szaszłyki z ciastem francuskim

    Szaszłyki z ciastem francuskim 91