Szaszłyki z ciastem francuskim i kaparami

102 kliknięcia
02.01.2015
blog: Zdrowa Kuchnia

Przepis: Szaszłyki z ciastem francuskim i kaparami

Ciasto francuskie pokroić na paseczki szerokości około 3 cm. Cukinię pokroić w cienkie plasterki, paprykę w paski. Przyprawić słodką papryką, solą i pieprzem. Ciasto francuskie nabijać na patyki do szaszłyków tworząc kształt fali. Pomiędzy ciasto nabijać kawałki cukinii, papryki i jabłuszka kaparowe. Piec około 15 minut w 200 stopniach.

Zobacz także przepisy na:

    majczaneczka
    majczaneczka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Paapilotkaa
    Szaszłyki z ciastem francuskim

    Szaszłyki z ciastem francuskim 79

    Sprawdzona Kuchnia
    Sprawdzona Kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sprawdzonakuchnia
    Sałatka jesienna

    Sałatka jesienna 995

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6556

    majczaneczka
    majczaneczka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Paapilotkaa
    Szaszłyki z ciastem francuskim

    Szaszłyki z ciastem francuskim 82

    majczaneczka
    majczaneczka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Paapilotkaa
    Szaszłyki z ciastem francuskim

    Szaszłyki z ciastem francuskim 88