Szpecle z wędzonym łososiem i koperkiem/Spatzle with smoked salmon and dill

66 kliknięć
30.07.2014
blog: cooking&goodlooking

Przepis: Szpecle z wędzonym łososiem i koperkiem/Spatzle with smoked salmon and dill

  Na pewno przypadnie do gustu zwolennikom łososia, do których my również się zaliczamy;) Kremowy sos, lekko dymny łosoś i koperek to kompletne trio   500 g makaronu typu szpecle 40 g masła 40 g mąki pszennej 600 ml mleka gałka muszkatołowa 115 g wędzonego łososia 2 łyżki siekanego koperku świeżo mielony pieprz sól 1.   Ugotować makaron al dente w osolonej wodzie. 2.   Rozpuścić masło, wmieszać mąkę i smażyć przez 1-2 minuty. ...

Zobacz także przepisy na:

    sylwiagotuje
    sylwiagotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    zaBIEGANE śniadania
    *76*

    *76* 70

    pajjka
    pajjka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    I ♥ Breakfast
    454.

    454. 96

    Studio Kuchnia
    Studio Kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Studio Kuchnia
    Mus z łososia z twarogiem

    Mus z łososia z twarogiem 100

    pajjka
    pajjka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    I ♥ Breakfast
    453.

    453. 75