SZPINAKOWE PIEROŻKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO

393 kliknięcia
19.03.2017
blog: Kuchnia w opałach

Przepis: SZPINAKOWE PIEROŻKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO

Uwielbiam pierogi, mogła bym je jeść zawsze, wszędzie i o każdej porze. Dziś postanowiłam pokombinować z ciastem francuskim. I tak oto powstały chrupiące szpinakowe pierożki. Doskonale smakują na ciepło, dają też radę jako zimna przekąska. SKŁADNIKI: 1 płat ciasta francuskiego 300 g świeżego szpinaku 6-7 suszonych pomidorów z zalewy 70 g dobrej gatunkowo fety 1 łyżeczka masła 2 ząbki czosnku sól, pieprz 1 jajko A jak to zrobić...

DODANO DO 7 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    KŁD
    KŁD Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jak cień
    Piecuchy, pierogi z pieca

    Piecuchy, pierogi z pieca 1593