Tagliatelle z porami i prosciutto

40 kliknięć
25.08.2013
blog: smakologia

Przepis: Tagliatelle z porami i prosciutto

Przepis ten wydał nam się idealny jako wpis inauguracyjny po powrocie z Toskanii.  Pochodzi z magazynu "Kuchnia" a jego pomysłodawczyni- Tessa Capponi-Borawska jest rodowitą Włoszką, ba! pochodzi z Florencji, więc wszystko układa się w całość:) Makaron niesamowicie prosty w przygotowaniu, 15 min powinno wystarczyć do przygotowania dania, które absolutnie wszystkich zwala z nóg. Mascarpone doskonale spaja cały sos i tworzy go j...

Zobacz także przepisy na:

    gotujzw
    gotujzw Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuj z Wojciechem
    Pora na Pappardelle Carbonara

    Pora na Pappardelle Carbonara 183

    smakologia
    smakologia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    smakologia
    Tagliatelle z porami i prosciutto

    Tagliatelle z porami i prosciutto 40