Tarta z cukinią, pomidorami i szpinakiem

174 kliknięcia
09.04.2013
blog: Inspirowane Smakiem

Przepis: Tarta z cukinią, pomidorami i szpinakiem

Uważam, że szpinak (podobnie jak pizzę) należy jeść minimum raz w tygodniu. Pomijając wszelkie właściwości zdrowotne, mnogość żelaza i witamin w tych zielonych liściach, szpinak jest po prostu pyszny. Oczywiście, musi być dobrze przyprawiony, ale i na to pomysłów bez liku. :) Tym samym, dziś szpinak. W wydaniu z kawałkami pomidorów czosnkowych i podsmażonej, pikantnej cukinii. Na pszennym, kruchym spodzie. Nic dodać, nic ująć....

Zobacz także przepisy na:

    Brenia
    Brenia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Breni
    Tarta ze szpinakiem i cukinią

    Tarta ze szpinakiem i cukinią 664