Tian prowansalski

57 kliknięć
23.04.2016
blog: Moja Chochla

Przepis: Tian prowansalski

Tian prowansalski – Moja Chochla – Blog kulinarny Menu Tian prowansalski   Tian to zwykłe prostokątne bądź kwadratowe naczynie gliniane używane do zapiekania różnych dań w Prowansji. Rozszerzając znaczenie tego słowa to nazwa tego oto warzywnego dania zapiekanego w owym naczyniu. To danie złożone z długo pieczonych warzyw i ziół znane jest od wczesnego Średniowiecza. Istnieją setki jego wariantów! Jest tian z marchewki, selera...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Anna
    Anna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    addiopomidory.pl
    Tian.

    Tian. 104

    Vive la cuisine!
    Vive la cuisine! Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Vive la cuisine!
    Tian

    Tian 587 @

    zadanie-gotowanie
    zadanie-gotowanie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    zadanie-gotowanie
    Tian prowansalski.

    Tian prowansalski. 114

    gregorhspeed
    gregorhspeed Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gregorhspeed w kuchni
    Tian

    Tian 140

    bartoldzik
    bartoldzik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Facet Na Talerzu
    Kurczak prowansalski

    Kurczak prowansalski 944

    Tomek Lach
    Tomek Lach Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zajadam.pl
    Kurczak w marynacie prowansalskiej

    Kurczak w marynacie prowansalskiej 4309

    Moni
    Moni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarne Eskapady
    Prowansalski tian

    Prowansalski tian 189

    orschi.zar
    orschi.zar Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moja Chochla
    Tian prowansalski

    Tian prowansalski 57