Tofu bánh mì z warzywami i majonezem Sriracha. Ciągle w podróży!

71 kliknięć
24.04.2017
blog: Kuchennymi drzwiami

Przepis: Tofu bánh mì z warzywami i majonezem Sriracha. Ciągle w podróży!

– Ciągle gdzieś podróżujesz… – powiedziała Koleżanka przez telefon. No tak, bo podróż, niezależnie daleka czy bliska daje wolność, radość i szczęście. Wzbogaca i uczy. Każde miejsce ma swój kolor, zapach i smak. Staram się je odkryć i poczuć. Znaleźć wspólny język z otoczeniem i ludźmi, których tam spotkam. Zrozumieć dlaczego żyją właśnie tak. A przede wszystkim poznać to co jedzą. Każda moja podróż sprowadza się do odkrywania...

Zobacz także przepisy na:

    Tyna
    Tyna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    In cooking we trust
    Wrapy z tofu à la bánh mì

    Wrapy z tofu à la bánh mì 28

    lazycatkitchen
    lazycatkitchen Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Lazy Cat Kitchen
    Wegańska tempura

    Wegańska tempura 63

    lazycatkitchen
    lazycatkitchen Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Lazy Cat Kitchen
    Libański hummus z dyni

    Libański hummus z dyni 108