Tortellini ze Szpinakiem i Ricottą z Sosem Maślano - Czosnkowy

225 kliknięć
16.11.2012
blog: Piekielna Uczta

Przepis: Tortellini ze Szpinakiem i Ricottą z Sosem Maślano - Czosnkowy

Składniki: 1 op. tortellini ze szpinakiem i ricottą Sos Maślano - Czosnkowy wg. Macieja Kuronia 200 g masła 7-8 ząbków czosnku 1 łyżka soku z cytryny cukier puder, sól, pieprz     Czosnek rozgniatamy lub drobniutko siekamy, smażymy go na maśle,  doprawiamy sokiem z cytryny i przyprawami.      Podajemy z ciepłymi tortellini 

Zobacz także przepisy na:

    kuchniabazylii
    kuchniabazylii Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Bazylii
    Zapiekane tortellini

    Zapiekane tortellini 2702

    magdalenka_210
    magdalenka_210 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    rondelek.tygielek
    Sałatka z tortellini

    Sałatka z tortellini 1061

    kardamonovy
    kardamonovy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kardamonovy
    Sałatka z tortellini i ogórkiem

    Sałatka z tortellini i ogórkiem 2564