Tosty z serem pleśniowym, czereśniami i miętą

14 kliknięć
05.07.2018
blog: Kraina Miodem Płynąca

Przepis: Tosty z serem pleśniowym, czereśniami i miętą

Ciepłe i chrupiące tosty z chleba z dodatkiem miękkiego i lekko roztopionego sera camembert, świeżych czereśni oraz listków mięty i płatków migdałowych, skropione słodkiem sosem balsamicznym- prosta, a zarazem wyborna propozycja. Konieczne do wypróbowania w sezonie czereśniowym Zamiast czereśni można również wykorzystać inne owoce sezonowe, teraz fantastycznie sprawdzą się np. świeże brzoskwinie czy truskawki. 2 porcje: * chle...

Zobacz także przepisy na:

    Marek&Beata
    Marek&Beata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Z niejednego garnka
    Wegetariański bogracz

    Wegetariański bogracz 952