Udka kurczaka zagrodowego pieczone z cukinią i czerwoną cebulą

107 kliknięć
10.05.2016
blog: Kuchnia Breni

Przepis: Udka kurczaka zagrodowego pieczone z cukinią i czerwoną cebulą

Mięso z kurczaka zagrodowego jest zdecydowanie lepszym mięsem od takiego fermowego. Muszę Wam powiedzieć, że jestem pod wrażeniem jakości kurczaka zagrodowego – miękka skórka, delikatne mięso.  Teraz już nie wyobrażam sobie powrotu do tego fermowego. Jak już kiedyś próbowaliście takiego kurczaka to zapewne podzielicie moje zdanie. Dzisiaj przygotowałam udka kurczaka zagrodowego w pysznej marynacie z sosu sojowego, czosnku, sok...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    bartoldzik
    bartoldzik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Facet Na Talerzu
    Udka pieczone z warzywami

    Udka pieczone z warzywami 1169

    AnkaGotuje
    AnkaGotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    AnkaGotuje.pl
    Pieczone udka kurczaka

    Pieczone udka kurczaka 972

    Fotokulinarnie
    Fotokulinarnie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Fotokulinarnie
    Udka z kurczaka klasyczne

    Udka z kurczaka klasyczne 1727