Vitello tonnato wg Pyzy. Cielęcina w sosie tuńczykowym

57 kliknięć
08.06.2016
blog: Smaczna Pyza

Przepis: Vitello tonnato wg Pyzy. Cielęcina w sosie tuńczykowym

Vitello tonnato to jedno z bardziej znanych na świecie dań kuchni włoskiej. Znanych a jednak dość zaskakujących składem dla przeciętnego Polaka. Cielęcina nie jest niczym dziwnym, ale już podaniem jej z sosem rybnym budzi u wielu osób zdziwienie. Kiedyś sama podchodziłam do tego tematu dość ostrożnie a nawet niechętnie, ale od czasu kiedy spróbowałam uważam, że takie połączenie to mistrzostwo świata. Delikatne mięso a do tego ...

Zobacz także przepisy na:

    dania_kontra_ania
    dania_kontra_ania Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    dania kontra ania
    Boscaiola (Kraków)

    Boscaiola (Kraków) 137

    Ali
    Ali Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Myszki in cucina
    Vitel Tonné

    Vitel Tonné 83

    Bożena
    Bożena Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moje domowe kucharzenie
    Pyzy

    Pyzy 6468