Wątróbka drobiowa z cebulą i pieczarkami

147 kliknięć
25.10.2012
blog: kawa-z-pianka

Przepis: Wątróbka drobiowa z cebulą i pieczarkami

Składniki: 500 g wątróbki drobiowej 3 duże cebule 150-200 g pieczarek sól, pieprz, czosnek, czerwona papryka słodka Cebulę kroimy w piórka i wrzucamy na rozgrzany olej, ale nie smażymy mocno, tylko tak, aby zmiękła. Wątróbkę płuczemy i możemy pokroić na mniejsze kawałki. Dorzucamy do cebuli. I tak się smażą razem. Po ok. 8 minutach posypujemy solą, pieprzem, łyżeczką papryki i możemy dodać mielony suchy czosnek. Następnie dorz...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Bon
    Bon Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bo(ro)n Appétit
    Watrobka drobiowa z cebula

    Watrobka drobiowa z cebula 134

    borgia
    borgia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Świat od kuchni
    Wątróbka drobiowa z pieczarkami

    Wątróbka drobiowa z pieczarkami 416