Węgierski paprykarz „na zimę” - jesienny przepis na wieprzowinę

64 kliknięcia
13.10.2017
blog: Oneginetatopa

Przepis: Węgierski paprykarz „na zimę” - jesienny przepis na wieprzowinę

Pyszne mięso w świetnym sosie - węgierski przysmaki na polskim stole fot. D.Szymborska Dla mnie gotowanie sezonowe oznacza, że jak tylko robi się chłodniej to szukam dań rozgrzewających. Dlatego sięgam po przepisy z kuchni węgierskiej, która jest pełna mięsa, smalcu, przypraw. Sprawdzoną bazą z przepisami jest Kulinarny Przewodnik Pascala – WĘGRY. Paprykarz, ma w nazwie „na zimę” i jakbyśmy całego nie zjedli, to bym go zamknęł...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    NinaJG
    NinaJG Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuj Sam!
    Perkelt z wieprzowiny.

    Perkelt z wieprzowiny. 214

    NinaJG
    NinaJG Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuj Sam!
    Węgierskie leczo  na zimę.

    Węgierskie leczo na zimę. 1323

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6555

    ewena
    ewena Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    raspberries and cream
    Paprykarz węgierski

    Paprykarz węgierski 518

    zadanie-gotowanie
    zadanie-gotowanie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    zadanie-gotowanie
    Paprykarz z kurczaka.

    Paprykarz z kurczaka. 137

    Prezydentowa
    Prezydentowa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Prezydentowej
    Paprykarz węgierski

    Paprykarz węgierski 718