Wieprzowina po szanghajsku – przepis na stir fry

11 kliknięć
13.07.2015
blog: Ósmy kolor tęczy

Przepis: Wieprzowina po szanghajsku – przepis na stir fry

Gotowanie w woku jest jak magia. W zależności od tego w jakiej kolejności wrzuca się składniki, można osiągnąć różne efekty. Buchająca para z garnka, aromat dymu i to tempo – w żaden inny sposób nie gotuje się w takim tempie. Warto mieć więc przygotowane wszystko wcześniej. Gdy odkryłam jaką frajdę sprawia mi gotowanie w woku, bardzo zbliżyłam się do kuchni azjatyckiej. W kuchennych szafkach pojawiły się egzotyczne smaki, a ja...

Zobacz także przepisy na:

    crustanddust
    crustanddust Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Crust and Dust
    Stir-fry z wieprzowiną

    Stir-fry z wieprzowiną 110